2 3 Miss Joan´s køkken: Hjemmelavet muslibar med kondenseret mælk 4 12 15 16 17 18 19 20 23 24

25 26 Hjemmelavet muslibar med kondenseret mælk 27 28

29
Jeg er ikke selv hel vild med muslibar men de her kan helt sikker spises og hr. Trane spiser dem med velbehag som små snacks i løbet af dagen. opskriften har jeg fundet opskriftkage.dk

Opskriften er ganske let og lyder sådan

50 g mandler, groft hakket
50 g hasselnødder, groft hakket
50 g kokosmel
50 g solsikkekerner
50 g hørfrø
75 g mørk chokolade, groft hakket
150 g rugflager (grove havregryn kan bruges)
1 ds. kondenseret mæld (397 g)
Fremgangsmåde:
Bland alle de tørre ingredienser i en skål
Tilsæt den kondenserede mælk og rør godt sammen
Beklæd en firkantet springform med bagepapir i bunden
Smør siderne let
Pres din dej til muslibar ned i formen og glat med en våd spartel
Bages ved 125 grader C i ca. 60 min
Køles af og sættes på køl

Skæres ud i passende stykker med en brødkniv, når den er køleskabskold
pakkes ind i husholningsfilm og opbevares på køl



Dejen inden en tur i ovnen

Færdigbagte og ud skåret 

Klar til en snacks når sulten melder sig

Etiketter:

30 31 32