Jeg er ikke selv hel vild med muslibar men de her kan helt sikker spises og hr. Trane spiser dem med velbehag som små snacks i løbet af dagen. opskriften har jeg fundet
opskriftkage.dk
Opskriften er ganske let og lyder sådan
50 g
mandler, groft hakket
50 g
hasselnødder, groft hakket
50 g
kokosmel
50 g
solsikkekerner
50 g hørfrø
75 g mørk
chokolade, groft hakket
150 g
rugflager (grove havregryn kan bruges)
1 ds.
kondenseret mæld (397 g)
Fremgangsmåde:
Bland alle
de tørre ingredienser i en skål
Tilsæt den
kondenserede mælk og rør godt sammen
Beklæd en
firkantet springform med bagepapir i bunden
Smør siderne
let
Pres din dej
til muslibar ned i formen og glat med en våd spartel
Bages ved
125 grader C i ca. 60 min
Køles af og
sættes på køl
Skæres ud i
passende stykker med en brødkniv, når den er køleskabskold
pakkes ind i husholningsfilm og opbevares på køl
|
Dejen inden en tur i ovnen |
|
Færdigbagte og ud skåret |
|
Klar til en snacks når sulten melder sig |