Menuen idag stod på hamburgerryg jeg ville gerne have noget
lidt sundt tilbehør så flødekartofler var udelukket, problemet var bare at jeg
ikke lige havde fantasi til hvad vi så skulle have til.
Det skulle være let, hurtig og sundt så ind på Google elsker
bare google man finder helt sikker altid noget der kan bruges og en masse andre
gode opskrifter som ryger i mappen til senere brug.
En blog som jeg kan bruge lang tid hos er
Klidmoster
Hamburgerryggen koges i ca. 25 min og lad de hvile i
kogevandet ca. 25-30 min
Bomkålspuré
Blomkål koges til den er mør og så lige en tur i sien til
afdrypning
op i en skål og en god klat flødeost lidt godt salt og en
sjat æblecidereddike
Så en tur med stavblenderen smag evt. til med lidt ekstra
salt. Hold nu op det smager sindssygt godt
kan laves ,mens man koge hamburgerryggen og så varmes op
lige inden man skal spise.
Edamamebønner
Bønnerne kommes i en gryde med kogene vand, når vandet koger
igen er de færdige
lad dem lige afkøle lidt, så er det rimelig let men et let
tryk at få bønnerne ud,
dyrs med en god salt og lidt citron
Gulerødder
Gulerødderne skælles og skæres i små stave kommes i en gryde
vand, når vandet koger skal de ca. have små 10 min
|
Aftens menu |