Igen igen er det Miss Joan der står for aftens menu, skal vist til at passe på at det ikke bliver en dårlig vane.
Nå, men mad skal vi jo have i det lille hjem, igår fik vi
kyllingfilet i fad og da det var en stor pakke kyllingfilet jeg købte var der lidt til i dag også, aftens menu blev til marineret kyllingfilet med bønnefritter og en god salat.
Kan varmt anbefales
Opskrift 2 pers.
Ca. 340 g Kyllingfilet
Marinaden i ca. mål
½ dl Rapsolie
1 ½ spsk. Sesam Olie
½ Frisk Rød Chili hakket fint
2 Fed Hvidløg
1 tsk. Chiliflager
Sesamfrø sådan lidt " Hvad synes du selv "
Salt & Peber
Bland det hele godt sammen, smid kyllingkødet i en frysepose og hæld marinaden i posen
bland kødet godt i marinaden og lig det på køl et par timer.
Bønnefritter som helt klart kan anbefales, de smager helt vildt godt
En pose frosne bønner
Ca..2 Spsk.Rapsolie
Salt (jeg brugte en flagesalt med løg)
Hæld olien i en pæn stor frysepose (eller en stor skål)
kom bønnerne i posen sammen med salt og bland det hele godt rundt.
så på en bageplade belagt med bagepapir, ind i ovnen på 200 g. ca. 40 min
|
Aftens menu |
|
Marinaden til kyllingfilene |