Pandestegete kartofler vendt i olie, chili, timian salt og peber.
Skræl kartoflerne, skær dem i passene skiver, kom dem i en frysepose med lidt olie, krydderier og timian,
bland dem godt rundt.
varm en pande godt op men lidt olie og en smule margarine, smid kartoflerne på den varme pande, lad dem bare passe sig selv rør engang imellem i dem, ikke så meget. når de har taget farve kommer jeg bamserne i ovnen.
Salaten bestod af lidt fint skåret spiskål, lidt rucula, tomat kernerne fjernet, peberfrugt,agurk, ananas og rosiner.
Ca. 150 g. krydderflødeost
Start med rense
peberfrugt og skær i små, bitte tern, pres et fed hvidløg og bland det sammen
med flødeosten.
Lav en lille lomme i
siden af babserne og kom fyldet i, lig bacon rundt
om babserne og snør evt. med lidt snor.
Brun babserne på
en stegepande ved høj varme til bacon har fået farve, lig
derefter babserne i et lille fad og så i ovnen ved 200 gr. i ca. 20
min.
Tjek ved at trykke
på babserne, der skal komme klar saft ud så er de færdige.