2 3 Kage i hækleriet: Chokoladekage til Kasper´s arbejde 4 12 15 16 17 18 19 20 23 24

25 26 Chokoladekage til Kasper´s arbejde 27 28

29

Chokoladekage
Opskriften er fra Bettina

Passer til en bradepande ca. 20x30 cm.

300 g. hvedemel
250 g. sukker
1,5 tsk. natron
3 spsk. kakao
4 stk. kanel
1 tsk. vanillepulver
3,5 dl. kærnemærk
½ dl. olie margarine
100 g. hakket chokolade

Bland mel, sukker, natron, kakao,kanel og vanillepulver sammen, rør kærnemælk og olien godt sammen men mel blandingen og tilsæt den hakket chokolade.
smid det hele op i bradepanden beklædt med bagepapir.
Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 30-35 min. 

afkøles helt

Glasur

1 past. æggehvide
ca. 200 g. flormelis
2-3 spsk. kakao
1 spsk. blødt smør
rør det godt samme og kom det på den afkølet kage, drys med kokos







Etiketter:

30 31 32