2 3 Kage i hækleriet: Nytårs kransekage 4 12 15 16 17 18 19 20 23 24

25 26 Nytårs kransekage 27 28

29


Opskriften er fra det søde liv jeg syndes altså selv den blev ret fin.
Jeg havde ikke lige mod på selv at lave marcipanen (jeg lavet den før jeg viste hvor let det var at lave marcipan) så næste år vil jeg helt klar selv lave marcipanen. 


Fint pyntet kransekage til fru Hammerlund ;-)
Massen til kransekage bestod af  1 kg. marcipan 300 g. flormelis og 80 g. past. æggehvide røres godt sammen

Massen bliver delt i klumper på 250 g 


Rulles ud og måles af i 80 cm., deles i først 8 cm. næste 10 cm.  o.s.v.
det er nok bare lettere at læse hvad fru Blomsteberg har skrevet.


Formet og klar til en tur i ovnen

færdigbagte og sat til afkøling 

Bundene smurte jeg med smeltet chokolade, lod det tørre og så blev den samlet  med glasur



Fint pyntet kransekage til fru Hammerlund ;-)


Fadet blev pyntet med kransekage konfekt og marengs kys




Etiketter: , ,

30 31 32